FÉSZ

Szombathely, Markusovszky Kórház, Vérellátó

Épületfelújítás, Generálkivitelezés

A kivitelezés időtartama: 2015. január 22 - 2015. augusztus 27.

A projekt keretein belül a Markusovszky Egyetemi Oktatókórház - Vérellátó telephelyen található épület 5 szintjéne kerül átalakításra.
Az épület a szombathelyi Markusovszky Kórház központi telephelyétől északra, a Horváth Boldizsár körút és a Dr. Pető Ernő utca kereszteződésében helyezkedik el. Az épület lapostetős, Al+F+5 Em. szintszámú, középfolyosós, egy alápincézett „lepényépületből” és az arra elhelyezett emeletes tömegből áll. A homlokzat kék és sárga színezésű, a földszinten klinkertégla burkolatokkal, az emeletes részen külső árnyékolókkal ellátott. Az építményszinteket vertikálisan lépcsőház és a mellette elhelyezett lift köti össze. A meglévő épületrészek jelenleg 2,90 m-es belmagassággal rendelkeznek és ezen téri keretek között működnek. Ez a szerkezeti kötöttségek miatt a felújítást követően nem fog változni. A közelmúltban megépített V. emelet a 2,50-2,60 m tervezett belmagassággal rendelkezik. Az 1967-ben létesített épület alagsorában és földszintjén az Országos Vérellátó Szolgálat területi részlege működik az épület többi része használaton kívül, befejezetlen állapotban található. A felújítás után az épület szakrendelőként fog működni.
     
Projekt neve:  "Járó- és fekvőbeteg ellátás integrációja a Markusovszky Egyetemi Oktatókórház szombathelyi és körmendi telephelyén”
Bekerülési költsége: 149.678.000 Ft
Projektidőtartam: 2015. január 22.- 2015. augusztus 27.Hasonló referencia munkáink

Soproni Erzsébet Kórház II. épület, Sebészeti tömb

Épületfelújítás, Fővállalkozás

Sopron, Erzsébet Oktató és Rehabilitációs Intézet

Felújítási, korszerűsítési munkálatok

Sopron, Erzsébet Kórház IV. épület

Épületfelújítás, Generálkivitelezés

Sopron, Erzsébet kórház - III. épület, Műtéti tömb

Épületfelújítás, Generálkivitelezés