FÉSZ

A világ legrangosabb ingatlanszakmai kiállítása

Saját standdal mutatkozik be Magyarország az Expo Realon, a világ legrangosabb ingatlanszakmai kiállításán, Münchenben. Rengeteg kiemelkedő munka mellett a Liget Budapest Projekt is bemutatkozik, melynek építkezéseiben a Bohn, az Épkar, a FÉSZ Zrt., a Magyar Építő, a Market, a WHB, a Strabag és a ZÁÉV is szerepet vállalt.

Az Óbuda Group pedig a projektben a portfóliómenedzsment, a nemzetközi tervpályázat, a tervezésmenedzsment, a BIM koordináció, az üzemeltetési és fenntarthatósági tanácsadás, valamint a BREEAM minősítés feladatait látja el.


 

A Liget Budapest Projekt nemzetközi szinten is elismert óriásfejlesztés-sorozata:
Tavasszal adták át az Országos Múzeumi Restaurálási és Raktározási Központ (OMRRK) modern épületét (a beruházás munkálatait a Strabag-MML Kft. végezte el). Az Olof Palme Házat (más néven Millennium Házát), melyet az Épkar Zrt. újít fel, októberben átadják és szintén elkészül Budapest egyik legnagyobb és legkomplexebb játszótere is. A szintén a Liget Budapest részeként rekonstruált Csillagerőd munkálatai is befejeződnek (itt az Épkar Zrt., a Fertődi Építő Zrt. és a West Hungária Bau Kft. a kivitelezők).

A Liget Budapest Projekt összes új intézménye megnyílik 2023-ig és elkészül a megnövelt és megújított zöldfelületű park is. Jövő év közepéig az összes nagyberuházás elkezdődik a Városligetben, a fejlesztések kétharmada pedig már most épül vagy elkészült, így várhatóan 2022-re valamennyi új épület állni fog.

Forrás:https://magyarepitok.hu/iparagi-hirek/2019/09/a-vilag-legrangosabb-ingatlanszakmai-kiallitasan-mutatkozik-be-az-orszag