FÉSZ

Győr, Multifunkcionális Aréna

Új építés, Fővállalkozás

A kivitelezés időtartama: 2014. január - 2014. november

 
A győri Multifunkcionális Aréna építésére kiírt közbeszerzési pályázatot a Magvassy Konzorcium nyerte 4,3 milliárd forintos ajánlattal, melynek vezetője, 40%-os részesedéssel a FÉSZ Zrt. Az aláírt szerződés értelmében a munka január 8-án kezdődött. 
 
Az új aréna Győr kiskúti városrészében, a meglévő Magvassy Mihály Sportcsarnokhoz csatlakozva, az ETO Park felőli oldalon épült fel. A meglévő Magvassy csarnok is részlegesen felújításra került, megújuló homlokzattal, belső öltözőkkel valamint egy új öltöző- és kiszolgáló épületrésszel egészült ki. A létesítmény teljes külső infrastruktúrája is átépítésre került. Az Győrben " AUDI Aréna" - ként ismert épület több mint ötezer ember befogadására alkalmas a benne kialakított háromezer fix és kétezer mobil férőhellyel.

A győri Multifunkcionális Aréna építésére kiírt közbeszerzési pályázatot a Magvassy Konzorcium nyerte  el 4,3 milliárd forintos ajánlattal, melynek vezetője, 40%-os részesedéssel a FÉSZ Zrt. Az aláírt szerződés értelmében a munka január 8-án kezdődött. Várhatóan Győr lesz az egyik házigazdája a 2016-os női kézilabda Európa-bajnokságnak.