FÉSZ

Győr, Multifunkcionális Aréna

Új építés, Fővállalkozás

A kivitelezés időtartama: 2014. január - 2014. november

 
A győri Multifunkcionális Aréna építésére kiírt közbeszerzési pályázatot a Magvassy Konzorcium nyerte 4,3 milliárd forintos ajánlattal, melynek vezetője, 40%-os részesedéssel a FÉSZ Zrt. Az aláírt szerződés értelmében a munka január 8-án kezdődött. 
 
Az új aréna Győr kiskúti városrészében, a meglévő Magvassy Mihály Sportcsarnokhoz csatlakozva, az ETO Park felőli oldalon épült fel. A meglévő Magvassy csarnok is részlegesen felújításra került, megújuló homlokzattal, belső öltözőkkel valamint egy új öltöző- és kiszolgáló épületrésszel egészült ki. A létesítmény teljes külső infrastruktúrája is átépítésre került. Az Győrben " AUDI Aréna" - ként ismert épület több mint ötezer ember befogadására alkalmas a benne kialakított háromezer fix és kétezer mobil férőhellyel.

A győri Multifunkcionális Aréna építésére kiírt közbeszerzési pályázatot a Magvassy Konzorcium nyerte  el 4,3 milliárd forintos ajánlattal, melynek vezetője, 40%-os részesedéssel a FÉSZ Zrt. Az aláírt szerződés értelmében a munka január 8-án kezdődött. Várhatóan Győr lesz az egyik házigazdája a 2016-os női kézilabda Európa-bajnokságnak.
 

Hasonló referencia munkáink

Szombathely, Agora Művelődési és Sportház

Épületfelújítás, Generálkivitelezés

Győr, Multifunkcionális Aréna

Új építés, Fővállalkozás

Sopron, Szent Orsolya Gimnázium, Tornacsarnok

Épületbővítés, Generálkivitelezés

Győr, Uszoda

Új építés, Fővállalkozás

Budapest, Császár Komjádi uszoda

Épületfelújítás, Generálkivitelezés

Sopron, Nyugat-Magyarországi Egyetem, Sportcsarnok

Épületfelújítás, Generálkivitelezés